Palvelua mattokaupassa viittomakielellä | mattokymppi.fi
HAKU
-% ALE -%
APUA

Suosittuja hakuja mattokympillä

Mittatilausmatot Matot omalla pituudella, vakio leveys Isot matot Pyöreät matot Mattoja kylpyhuoneeseen Lue lisää mittatilausmatoista Kuramatot ja terassimatot Lasten matot


Alla myydyimmät/ajankohtaiset tuoteryhmät

Alla näet liikkeemme suosituimpia ja ajankohtaisimpia tuoteryhmiä. Kaikki tuotteemme löydät etusivulta.


Henkilökuntamme poimintoja tuotteista

Palvelut

 

Suomen laajin mattovalikoima Mattokympiltä

Mattokymppi on mattojen erikoismyymälä. Kivijalkamyymälämme löydät Helsingistä, Espoosta, Lahdesta, Vantaalta ja Jyväskylästä. Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7.

Valitsemalla tilaan oikeanlaisen maton voit helpottaa arkeasi huomattavasti, matto vähentää myös epämiellyttäviä kaikuja huoneessa. Tilojen puhtaanapito ja kuran ja lian siirtyminen eteistiloista asuntoon on helposti estettävissä oikeanlaisella matolla eteiseen/käytävään. Säänkestävillä matoilla sisustat sekä terassit että parvekkeet kotisi tyyliin sopiviksi. Terassi- ja eteistilojen helppohoitoisia mattoja on mahdollista tilata myös omilla mitoilla mittatilaustyönä. Teemme esimerkiksi asuntoauto- ja venematot asiakkaan kaavojen mukaan. Matot myös toimistoihin, toimistojen köytöviin ja kotitoimistoihin.

Helppohoitoisilla ääntä ja kaikua vaimentavilla pehmeillä puuvillamatoilla tuot asuntoon tai toimistoon iloa silmille, jaloille ja korville. Puuvillamattoja voit käyttää myös muissa tiloissa niiden helpon puhtaana pidettävyyden vuoksi. Jos et löydä verkkokaupastamme mieleistäsi kokoa, väriä tai mallia olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tai myymälöihin.

Jotain pientä vaikka lahjaksi tai tuliaisiksi uuteen kotiin

Valikoimastamme löydät myös pieniä sisustus/hoitotuotteita vaikka osaksi tupaantuliaislahjaa. Yksi esimerkki on Luonnonmukainen Marseille saippua, joka sopii jokaiseen kotiin. Tuote sopii mm. villamattojen puhdistukseen ja sitä voi käyttää mm. nahkatuotteiden hellävaraiseen puhdistamiseen. Saippuan kaveriksi jotain pientä kuten vaikkapa keinutuolimattoa, tablettia tai vaikka amppelin löydät piensisustus valikoimastamme ja jos etsit vähän isompaa niin esimerksi mukavia löytöjä voit tehdä Raheista ja jakkaroistamme. Voit myös jättää päätöksen lahjansaajalle verkkokaupastamme löytyvien lahjakorttien avulla.

Kotimaiset tuotteet

Onko kotimaisuus sinulle tärkeä valintaperuste? Valikoimassamme on mm. kotimaiset puuvillamatot ja taljoja. Valikoimassamme myös kotimaiset tuotteet

Kierrätysmateriaaleista valmistettuja mattoja

Nyt valikoimastamme löytyy myös kierrätysmateriaaleista valmistettuja mattoja. Osa tuotteista sopii hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tiedot muuttuneet, päivitä kori